Website niet gevonden!

U bent op deze pagina gekomen doordat u een website zocht, die niet meer bestaat of nog in aanbouw is. Wilt u meer weten over Kuki+Ko? Bekijk dan onze portfolio of neem contact met ons op!

Meer weten?

Portfolio

Kuki+Ko maakt websites sinds 2005 voor meer dan 200 tevreden klanten.

VIDeMI Services

VIDeMI, het schoonmaakbedrijf van Mironda Deel, werkt met professionele schoonmakers die van aanpakken houden en zij zorgen voor het schoonmaken van kantoren, appartementen en hotels. Met een glimlach!
Grafisch ontwerp is van Ivonne Zegveld van I-design.

More Than My Mortgage

Roos Sinot-Winkel is de motor achter More Than My Mortgage. Met passie en veel kennis van de lokale markt en ervaring, helpt ze haar klanten aan een passende hypotheek, verzekering of pensioen.

Johannes Bicker

Johannes Bicker is een gepensioneerd docent/bioloog en een begnadigd schrijver. Hij schreef enkele boeken en publiceert nu zijn altijd informatieve en soms provocernde artikelen op deze blog.

Maya Mathias van Smart Works

Maya Mathias werkt als een dynamische en professionele trainer en schrijver op alle eilanden van de Nederlandse Cariben voor een brede klantenkring van profit, non-profit en overheidsorganisaties.
Grafisch ontwerp is van Ivonne Zegveld van I-design.

Scouting Antiano

Scouting Antiano is de Natiaonal Scouting Associatie van Curaçao, met 1,600 leden in 21 groepen in Curaçao, Bonaire en Sint Maarten.

Sublime Diving / Cottage Dokterstuin

Met Sublime Diving biedt Ellis Litecia nieuwelingen en ervaren duikers de best mogelijke ervaring van de onderwaterwereld op Curaçao. Als je weg wilt van het drukke bestaan, een beetje rust en ruimte voelen kun je ook hun cottage op Dokterstuin huren, waar Ellis en Monique je hartelijk ontvangen.

Recherche Samenwerkingsteam (RST)

Het Recherche Samenwerkingsteam (RST) is een samenwerkingsverband van Nederland, Aruba, Caribisch Nederland (Bonaire, Saba en Sint Eustatius), Curaçao en Sint Maarten. Het RST richt zich op het bestrijden van zware, grensoverschrijdende criminaliteit en criminaliteit die een ernstige inbreuk maakt op de rechtsorde.
Grafisch ontwerp is van Ivonne Zegveld van I-design.

Titania NV

Titania is een ICT bedrijf van John Mulders, gespecialiseerd in administratieve standaard- en maatwerksoftware voor de PC in een Windows omgeving op Curaçao.

Natural Blends Esthetics @ Kokomo Beach

The spa Natural Blends, run by Ann Marie van der Kooij, on the Renaissance beach has opened a second location at Kokomo Beach. Another place to get spoiled. The site has a online reservation system. Photo’s: Caroline Castendijk.

Safe Statia Portal

Safe Statia Portal provides assistance to adults, youngsters and children who are, or have been, confronted by domestic violence, child abuse or sexual violence. We offer counseling and treatment for perpetrator and victim and if necessary a safe haven.

Sociaal Economische Raad

De Sociaal-Economische Raad (SER) wil als advies- en overlegorgaan van werkgevers, werknemers en onafhankelijke leden een bijdrage leveren aan de maatschappelijke welvaart. Foto’s Michelle da Costa Gomez.

Empire Real Estate

Empire is a new real estate company on the island, their main goal is to help you find the best property for either your family or business.

Tineke van den Berg

Tineke van den Berg is een grafisch kunstenaar, gespecialiseerd in houtsnedes en aquarellen. Landschappen en stadsgezichten vormen vaak het onderwerp van haar werk.
Tineke woonde en werkte drie jaar op Curaçao. Ze is lid van het Landelijk Kunstenaarsgenootschap De Ploegh, en van HOLT, de Vereniging van Noordelijke Hoogdrukkers.

Hospice Arco Cavent

Hospice Arco Cavent biedt accommodatie aan mensen die palliatieve (verzachtende) en terminale zorg nodig hebben. Mensen in de terminale (laatste) fase van hun leven willen zo lang mogelijk thuis blijven. Dit is echter niet altijd mogelijk. Daarom biedt Hospice Arco Cavent zorg, dag en nacht in een huiselijke omgeving, omringd en verzorgd door zijn of haar naasten en de vrijwilligers van het hospice.

Creating Milestones

Creating Milestones, of Raquel Weisz, is a Curacao based organization that provides interactive communication and leadership training, coaching trajectories and management solutions throughout the Caribbean. Foto’s: Pet Holman.

LERO

Rubya Maduro van LERO Corporate Communication is een specialist op het gebied van kwaliteit binnen organisaties. Zij geeft organisatie-advies, trainingen/workshops en personal coaching.

Natural Blends Esthetics

Natural Blends is a beach spa, run by Ann Marie van der Kooij, on the Renaissance beach, where the air is fresh, clean and stress seems to fade away upon arrival. A place to get spoiled. The site has a online reservation system. Photo’s: Caroline Castendijk.

Ans Mezas Hummelink

Ans Mezas-Hummelink woont op Curaçao sinds 1981. Zij maakt portrettekeningen, werken met kleurpotlood, sieraden van zilver, zink en perspex en ontwerpen voor postzegels en munten.

Dianne Habraken

Wil je verandering van binnenuit voor jezelf, je team of organisatie? Dan ben je van harte welkom bij Dianne Habraken, voorheen Daidalos Coaching, in Oud-Heusden, Nederland.

Praktijk voor Ontspanning en Zingeving

Praktijk voor Ontspanning en Zingeving in Leuth, Nederland van Wilma DIks is er voor iedereen die stress ervaart of verduidelijking zoekt bij vragen of conflicten.

LVB kenniscentrum

Het LVB Kenniscentrum heeft als doel het verzamelen, overdragen en ontwikkelen van kennis en vaardigheden ten aanzien van mensen met een Licht Verstandelijke Beperking ( LVB).

Fundashon Formashon Awe Progreso Mañan

Fundashon Formashon Awe Progreso Mañan is een stichting, die onder zijn toezicht een instituut heeft, dat zowel kinderen, jongeren en hun families begeleidt.

Stichting AJJC

Stichting AJJC biedt pedagogische interventie aan zorg- en risicojongeren in een strafrechtelijke omgeving om te voorkomen dat ze uitvallen in geboden trajecten of afglijden in de criminaliteit.

Kos ta Bon!

Kos Ta Bon! is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van pensioenen en hypotheken op Curaçao, Aruba, Bonaire en Sint-Maarten.

Vigilante

Papiamentstalige ochtendkrant Vigilante biedt ook een uitgebreide selectie nieuws digitaal aan.

Fundashon Alton Paas

Fundashon Alton Paas is een actieve organisatie van zeer inspirerende mensen die zich inzetten om de kwaliteit van leven van mensen met een handicap te verbeteren.

NAAM

NAAM is ons nationaal museum. Deze actieve organisatie conserveert, documenteert en beheert archeologische en antropologische collecties,en werkt ook aan het beheer van het cultureel erfgoed.

Yubi Kirindongo

Yubi Kirindongo, een eigenzinnige lokale kunstenaar, wiens werk op en ver buiten Curacao waardering krijgt.

Prinses Wilhelmina Fonds

Het Prinses Wilhelmina Fonds geeft op haar nieuwe website uitgebreid informatie over alle soorten kanker en hoe het fonds mensen en hun familie hierin kan helpen en ondersteunen.  Er kan online gedoneerd worden met hulp van CXpay.

Phae-affairs

Carlien de Witt Hamer van Phae-affairs combineert  haar ervaring met filosoof, kunst en onderzoek tot een uniek en gevarieerd aanbod.

Piscadera Bay Resort

Piscadera Bay Resort was toe aan een nieuwe website. De rust en de ruimte die het resort biedt zijn vertaald in een nieuw design.

Accretio

Bij Accretio draait alles om ontwikkelen en ontwikkeling. De primaire doelgroep zijn jongeren met weinig of geen perspectief. Maar Accretio ontwikkelt door en breidt haar activiteiten uit.

PBS

Jefka Alberto van Practical Business Solutions is een ervaren en inspirerende communicatie specialist. Ontwerp: Ivonne Zegveld (I-design). Foto’s: Pet Holman.

Toezicht Arrestantenzorg

De Commissie Monitoring & Toezicht Politiecellen houdt toezicht op een correcte behandeling van de arrestant.

Serena’s Art Factory

Serena's Art Factory is waar de bekende Chichi's worden gemaakt. Een inspirerend en sociaal bedrijf, geleid door Serena Israel.

Edudesign

Edudesign, van Hayo Vink en Sugeidy Windster, slaat een brug tussen onderwijs en arbeidsmarkt.

Tuzepla

Bij Tuzepla, van Hans Kelders, kunt u terecht voor meubels op maat. Tuzepla maakt keukens, kasten, kantoorinrichtingen zoals u ze wilt hebben.

iConnect

Brigitte Gorsira is a certified coach in St. Maarten. Her company iConnect believes that improving and training your ability to communicate will provide you with the right mindset to connect.

Carin Cares

Carin Cares is een kleinschalige thuiszorgorganisatie. Carin Cares levert elke vorm van verpleegkundige zorg voor hen die dat nodig hebben, op elke dag van de week.

Caribbean Projects

Caribbean Projects van Gofrie van Lieshout ondersteunt bedrijven/organisaties bij het realiseren van projectdoelen en plannen.

Jet Centre Curaçao

Jet Centre Curaçao is Curaçao’s very first dedicated terminal that offers the private aviation community a more luxurious comfortable travelling experience.

Caribbean Filmcom

Caribbean Filmcom is a professional full service production company focused on film, television, commercials and corporate shoots. We capture stories that enlighten and inspire the community we live in.

Lagun Blou

Lagun Blou resort is een sfeervol en paradijselijk vakantieoord aan de prachtige baai van Lagun

SIEM interiors BV

SIEM interiors BV verkoopt moderne en betaalbare keukens, badkamers en accessoires. En heeft zich bovendien gespecialiseerd in waterbesparende producten.

3C Coach Consult

3C, van Niki Smiet, is een dynamisch, flexibel, resultaat- en mensgericht bedrijf dat al jarenlang diensten aanbiedt op Curacao en omstreken. 3C is gespecialiseerd in diverse vormen van Coaching, maar biedt ook Consulting en Training.

Stichting DOG

Stichting DOG Curaçao is een kleine stichting, opgericht door Djoeke Giliam, met als doel het verzorgen van kansarme honden op Curaçao.

Kuki+Ko heeft deze site gesponsord.

Michael Anthony

Curacaos lokale saxofonist, Michael Anthony, kunt u volgen op zijn website, voor nieuwtjes, agenda en boekingen.

Appartement Bakufal

Inge verhuurt een gezellig vakantie-appartement voor 2 personen aan vakantiegangers in rustige, tropische palmentuin, met zwembad.

ReGie Curacao

ReGie, van Renée Gielen, is vooral bekend van Tv-programma’s en documentaires die ingaan op de maatschappelijke ontwikkelingen op Curaçao.

Stichting Felis

Deze stichting is opgericht met het doel een effectieve professionele organisatie te vormen die zich richt op de naschoolse opvang en begeleiding van kinderen.

Hummingbird feather

The Hummingbird, messenger of joy and beauty, symbolizes the rebirth of Taino Indigenous people in the Caribbean diaspora.

Alsa papiamentu

Nos ta boga pa un dia Kòrsou kere, karga, kuida, krea (na) i alsa Papiamentu.