Managed hosting

Onze klanten willen gewoon doen waar ze goed in zijn en geen tijd verliezen met mailproblemen of het technisch updaten van de website. Daarom biedt Kuki+Ko meer dan gewone webhosting en ook voor de mail van onze klanten bieden wij een uitgebreide service.

WordPress websites

WordPress is een Content Management System (CMS) dat wereldwijd het meest gebruikt wordt voor het bouwen en onderhouden van websites. WordPress is Open Source, daardoor wordt het contstant verbeterd en aangevuld met nieuwe mogelijkheden in de vorm van plugins.

Wij bouwen de websites met WordPress en bieden standaard een hostingpakket waarbij de klant kan rekenen op een goede support. In dit pakket zitten de hosting van de website, de kosten van de domeinnaam, een onbeperkt aantal e-mailadressen onder de eigen domeinnaam, webmail, virusscan, en spamfilter en de mogelijkheid om bezoekersstatistieken van de website te bekijken.

Zimbra mail

Zimbra is het web-based mailprogramma dat wij bieden binnen het hosting pakket. Een uitgebreid mailpakket waarmee het ook mogelijk is om agenda’s en takenlijsten aan te maken en te delen. Via IMAP wordt de mailbox constant gesynchroniseerd zodat u, waar dan ook, altijd uw mail, ook verstuurde mail en oude mail, kunt bekijken. Als u gehecht bent aan een ander mailprogramma zoals Gmail, Outlook of Thunderbird is het ook mogelijk uw mail daar binnen te halen. Ook kunt u uw mail en kalender synchroniseren met uw smartphone of tablet (Android en Apple).

Wij bouwen geen websites die elders worden gehost. In vergelijking met internationale webhosts zijn de kosten van een hosting pakket via Kuki+Ko wat hoger. Wij zorgen er echter voor dat de software (WordPress en de bijbehorende plugins) steeds up-to-date is. Hierdoor worden grote problemen die kunnen ontstaan door slecht onderhoud van de software vermeden. Bovendien zijn wij gemakkelijk bereikbaar in het geval van problemen of vragen.

Green host

Onze servers staan in een server park in Duitsland dat gebruik maakt van groene energie om de servers in haar datacenters van stroom te voorzien.

Ontwerp & bouwen

Responsive, Creatief, Anders

Managed hosting

Groen, Betrouwbaar, 24/7 support

E-commerce oplossingen

Webshop, Reserveren, Online betalen

Support & updates

Workshop, 24-7, Strippenkaarten

Extra's

Mailchimp, Facebook & meer