Wij bieden de volgende extra’s

Mailings via Mailchimp

Om uw verschilende doelgroep beter te kunnen bereiken en voorzien van informatie, kunt u werken met mailinglijsten die u gebruikt om informatieve mailings te versturen zoals bijvoorbeeld een nieuwsbrief of een memo. Dit is mogelijk en efficient via een automatisch mailingsysteem, genaamd Mailchimp. Mailchimp is gratis in gebruik voor een mailings aan max. 2000 mailadressen, max. 12000 emails per maand.

Kuki+Ko kan het mailsysteem voor u opzetten en een template maken voor een mailing. In de workshop leren wij u hoe u zelf met de template een mailing kan opzetten en versturen.

Op de website wordt een aanmeldformulier geplaatst waarmee geïnteresseerden zich kunnen aanmelden voor het ontvangen van de mailings. Ditzelfde kan ook gedaan worden voor Facebook.

Facebook

Facebook wordt met name op Curaçao veel gebruikt en kan, afhankelijk van uw doelgroep, een goed medium zijn om uw diensten of producten onder de aandacht te brengen. Wij kunnen u op weg helpen met het opzetten van een Facebook page voor uw bedrijf of organisatie. De updates op uw website kunnen gemakkelijk op Facebook gedeeld worden.

Schrijf u in voor onze mailinglijst

*Verplicht veld
Ontwerp & bouwen

Responsive, Creatief, Anders

Managed hosting

Groen, Betrouwbaar, 24/7 support

E-commerce oplossingen

Webshop, Reserveren, Online betalen

Support & updates

Workshop, 24-7, Strippenkaarten

Extra's

Mailchimp, Facebook & meer