Wie zijn we?

Ervaren en klantgericht

In 2005 begonnen als eenmanszaak en sinds 2015 opererend als BV, heeft Kuki+Ko inmiddels ruim 200 websites ontworpen en gebouwd voor bijna even veel klanten. Onze klanten variëren van startende ondernemers tot ideële stichtingen, commerciële bedrijven en grote overheidsorganisaties. Onze websites variëren mee met een veelheid aan mogelijkheden voor een klein en groter budget.

Kuki+Ko is vooral klantgericht. Onze klanten kiezen ervoor om het bouwen van een website en de hosting ervan uit te besteden aan ons omdat wij goed meedenken met de organisatie of het bedrijf. Wij verkopen u geen functionaliteiten die u niet nodig hebt.

Een belangrijk uitgangspunt is dat de klant het updaten van de website gemakkelijk zelf kan doen. Maar over de technische zaken hoeft de klant zich niet druk te maken. Wij zorgen dat het werkt.

Onze aanpak is met name persoonlijk. Heeft u vragen of problemen, dan hoeft u geen ingewikkeld ticketsysteem te gebruiken maar u belt ons of stuurt een mail of app, en wij proberen u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Rianne Hellings

Rianne Hellings van Kuki+Ko

Rianne is de persoon met wie de klanten het meest te maken hebben. Zij voelt goed aan wat een klant nodig heeft en vertaalt dit in een passende, functionele en visueel aantrekkelijke website. Aanvankelijk opgeleid als docent Kunst geeft ze met gemak een workshop, waarin u als eigenaar van de website leert hoe u de inhoud van de website zelf kunt aanpassen. En lukt dat soms even niet goed, dan kijkt Rianne mee en helpt zij waar het nodig is.

Ace Suares

Ace Suares van Kuki+Ko

Ace vormt als programmeur en Open Source specialist de ruggengraat van Kuki+Ko. Hij is verantwoordelijk voor de techniek en zorgt dat alle systemen draaien en blijven draaien. Zijn aanpak is grassroots en maatschappelijk betrokken. Hij weet wat er speelt in internetland en deelt zijn kennis gevraagd en ongevraagd.

Partners

Kuki+Ko werkt graag samen met grafisch vormgevers, tekstschijvers, fotografen, filmmakers en ontwikkelaars. Ook staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingsverbanden.

Grafisch ontwerp

Ivonne Zegveld • I design portfolio
Manuela Hak • Curaçao Creatief

Foto / Film

Caribbean Filmcom
Michelle Da Costa Gomez • Curassavica
Pet Holman • Pet Holman design & consultancy

Teksten

Eva Breukink
Mylene Luisa

Ontwerp & bouwen

Responsive, Creatief, Anders

Managed hosting

Groen, Betrouwbaar, 24/7 support

E-commerce oplossingen

Webshop, Reserveren, Online betalen

Support & updates

Workshop, 24-7, Strippenkaarten

Extra's

Mailchimp, Facebook & meer