Support & Updates

Nadat Kuki+Ko een website voor u heeft gemaakt, leren u en uw medewerkers in een workshop hoe deze actueel gehouden kan worden. U leert teksten en afbeeldingen aanpassen, nieuwsitems plaatsen en delen via Social Media en hoe u documenten moet uploaden. U ontvangt daarbij een op maat gemaakte hand-out zodat u later zelfstandig aan de slag kan. Maar Kuki+Ko blijft voor u klaar staan.

Support

Voor technische problemen met uw website en mail zijn wij goed te bereiken en zorgen wij voor een snelle aanpak. Maar ook als u hulp nodig heeft bij het aanpassen van uw website of als u vragen heeft over bepaalde functionaliteiten kunt u via mail of telefoon uw vragen stellen. Door onze ruime ervaring met WordPress, Zimbra maar ook met vele klanten, kunnen wij u meestal snel en efficiënt verder helpen.

Updates

Een site met actuele informatie is aantrekkelijk voor uw doelgroep en zorgt voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Na het volgen van de workshop bent u in principe in staat om dit zelfstandig te doen. Mocht u het actualiseren toch incidenteel of structureel willen uitbesteden, dan kunnen wij dit van u overnemen tegen een aantrekkelijk tarief. Voor incidentele of structurele updates werken wij met Strippenkaarten.

Kuki-strippenkaarten

De strippenkaart blijft 2 jaar geldig.

5 updates Naf.  75
10 updates Naf. 135
20 updates Naf. 250
50 updates Naf. 500

Prijzen zijn ex. 6% ob.

Ontwerp & bouwen

Responsive, Creatief, Anders

Managed hosting

Groen, Betrouwbaar, 24/7 support

E-commerce oplossingen

Webshop, Reserveren, Online betalen

Support & updates

Workshop, 24-7, Strippenkaarten

Extra's

Mailchimp, Facebook & meer