DIY-professionele-website onder begeleiding

Gaat je website al een paar jaren mee? Is het tijd voor een nieuwe?

Door de opkomst van de mobiele telefoon (smartphone) en de tablet is de manier waarop uw (potentiële) klanten uw website zien veranderd. Bovendien speelt social media tegenwoordig een grotere rol.

Uw website is op mobiele apparaten niet goed te bekijken en uw site heeft geen integratie met social media. Het is tijd om uw site in een fris jasje te steken en tegelijkertijd mobielvriendelijk te maken.

Een website maak je tegenwoordig gemakkelijk zelf met WordPress.com of WIX. Maar is een dergelijke website wel voldoende professioneel om te gebruiken voor je business? En hoe doet de website het in Google, is deze vindbaar? Is de vormgeving professioneel genoeg? Is de navigatie goed overdacht? En gaat je bedrijf groeien, kan de website dan meegroeien of moet je dan alsnog opnieuw beginnen? Is de integratie met social media wel goed?

Allemaal vragen. Want je bent een professional op jouw vakgebied, maar een website maken, dat is toch heel wat anders. Eigenlijk zou je het moeten overlaten aan een professionele webbouwer. Maar als je budget op dit moment niet toereikend is, wat doe je dan?

Kuki+Ko biedt nu een cursus van 5 lessen waarin je stap voor stap werkt aan je eigen website, onder begeleiding van een professional. Je website wordt gebouwd met WordPress en gehost op de servers van Kuki+Ko. Dat betekent dat je kunt blijven rekenen op de support van Kuki+Ko.

Wat houdt het pakket in?

  • Cursus van 5 keer 3 uur, waarin je stap voor stap werkt aan het vormgeven, bouwen en content geven van je website, in 1 taal
  • 2 uur individuele nazorg om de puntjes op de i te zetten

Voorbereiding

Je zorgt zelf voor de inhoud van de website, dus teksten, foto’s, logo etc. Hiervoor krijg je wel gerichte opdrachten vooraf en gedurende de cursus.
Je brengt je eigen laptop mee.

Kosten

De kosten zijn Naf. 995 per persoon, incl. OB.

Het resultaat

Na de cursus heb je een functionele professionele website voor je eigen bedrijf of organisatie, die je zelf kan updaten. De hosting van je ‘oude’ site met de bijbehorende emailadressen loopt gewoon door.

Cursusinformatie

Cursusdata

23 mei – 30 mei – 6 juni – 13 juni – 20 juni

Locatie

Curaçao Innovation & Technology Institute – Schottegatweg Oost 82-84 (Baroud Center)

Prijs

Naf. 995,00 incl. OB (50% bij inschrijving, 50% na afloop cursus)

Aanmelden

Meld je aan vóór woensdag 16 mei.

  • Zelf je website maken onder professionele begeleiding
  • Cursus in groep met persoonlijke begeleiding
  • Maak een onbeperkt aantal pagina’s
  • Eenvoudig te beheren, ook zonder technische kennis!
  • Website  met WordPress
  • Mobielvriendelijke website
  • 24-7 support, zoals je gewend bent
  • Je website altijd veilig & up-to-date!