Wat vinden onze klanten?

Onlangs heeft de SER zijn website vernieuwd. De samenwerking met de ontwerper hiervan, Kuki+Ko, verliep prettig, professioneel en constructief. Tussentijdse aanpassingen op basis van voortschrijdend inzicht vormden geen probleem. Het resultaat is een aantrekkelijke en functionele website waar de SER graag mee naar buiten treedt.

Barbara Perquin

Sociaal Economische Raad Curaçao

Vele jaren geleden, in 2005, heeft Kuki+Ko voor Ans Mezas Illustrations een website ontworpen. Ik was destijds de tweede klant van de creatieve ontwerpster Rianne Hellings. Toen al was ik erg enthousiast over haar professionele aanpak en haar prettige wijze van werken.
Mijn enthousiasme is alleen maar toegenomen. Vorig jaar (2017) heb ik namelijk besloten om mijn website in een eigentijdser jasje te steken. Wederom hebben we weer bijzonder constructief en gezellig kunnen samenwerken. Als er bij nader inzien toch het een en ander aangepast diende te worden dan was dat nooit een probleem. Niets was teveel voor Rianne. Ik ben zo blij met het resultaat en heb vele complimenten gekregen. Hulde aan Rianne en haar team!

Ans Mezas-Hummelink

Ans Mezas Illustrations

Mijn ervaring met Kuki+Ko is meer dan positief. Zij hebben een website gemaakt waar ik ontzettend trots op ben en nog steeds regelmatig complimenten over krijg. In het gehele proces nam Rianne telkens weer echt de tijd om te bespreken wat ik wilde en om ook echt mee te denken. Het duurde van mijn kant wat langer dan gepland voordat ik mn teksten etc. af had. En ook hierin bleef Rianne mij motiveren waardoor ik eind vorig jaar een eindsprint kon maken en de website toch nog voor eind van het jaar af was. Ook de service na het live gaan van de website is nog steeds uitstekend. Het gebeurt nu nog weleens dat ik kleine vragen heb. Ik kan dan altijd met m’n vragen terecht en er wordt altijd naar een oplossing gezocht indien dit nodig is. Ik ben dus nog steeds heel erg blij met Kuki+Ko, een super klantgericht bedrijf. Echt een aanrader!!!

Raquel Weisz

Creating Milestones

Mijn samenwerking met Rianne ervaar ik iedere keer weer als heel positief: professioneel, vriendelijk, positief kritisch en meedenkend. Ik kan je Kuki + Ko van harte aanbevelen!!!

Dianne Habraken

Dianne Habraken, richting en resultaat!

Sinds Meubelmakerij Tuzepla een website heeft bij Kuki+Ko blijven de opdrachten binnenstromen.
Er zijn niet veel rekeningen die ik graag betaal, maar de jaarlijkse kosten van het hostingpakket van de website inclusief mail en kosten domeinnaam voldoe ik met  plezier.
Dat komt omdat Rianne en haar Team altijd voor je klaar staan en hoogwaardige kwaliteit leveren. Dat betaalt zich uit!

Hans Kelders

Meubelmakerij Tuzepla

Toen ik 3 jaar geleden Stichting DOG oprichtte, bood Rianne van Kuki+Ko meteen aan om te helpen met een website. De eerste opzet was meteen helemaal goed en samen hebben we de puntjes op i gezet. Rianne leerde me hoe ik de website zelf kon bijhouden en toen we een jaar later al zo gegroeid waren dat er aanpassingen nodig waren, was dat geen probleem.  Vorig jaar hebben we een deel van de site gebruikt voor een crowdfunding en ook die aanpassingen konden gemaakt worden en de samenwerking was geweldig. Ik ben niet alleen maar dolblij met mijn website maar ook met de manier van werken met Kuki+Ko. Je kunt altijd op hulp rekenen. En ik krijg heel veel complimenten voor de site, kijk zelf maar hoe leuk.

Djoeke Giliam

Stichting DOG Curaçao